Väike kokkuvõtte augustikuisest sulgpallilaagrist

Postitas Sulka 2 September 2011

Vähem kui kuu aega tagasi (8-11.08) toimus Viimsi Spordihallis nn suvine linnalaager. Neli päeva kestnud laagri peatreeneriteks olid  Kennet Beiling ja Mille Shalini Pjedsted Taanist. Eesti poolelt  vedasid laagrit Aigar Tõnus, Jüri Tarto ja Kaisa Simon. Osavõtjad olid jaotatud kahte gruppi, algajateks ja edasijõudnuteks (sh mõned novembris toimuva Euroopa MV U17 vanuseklassi kandidaadid). Laagri eesmärgiks oli nii Eesti sulgpallurite kui treenerite taseme tõstmine ja tagantjärgi on vaid heameel tõdeda, et laagris sai näha nii mõndagi uut nii mänguliste harjutuste kui teooria koha pealt. Ja mis oluline – vahetada infot ja kogemusi Taani treeneritega. Suur tänu kõikidele laagrist osa võtnud lastele ja noortele ning DGI-le ja Kennetile ning Millele vahva ürituse eest!

Kommenteeri: