17. detsembril toimus Tallink Tennisekeskuses heategevuslik sulgpallitreening, mille tulust saaduga on võimalik katta kulusid, mis on vältimatud, et tõsta meie noorte sulgpallurite taset rahvusvahelises konkurentsis. Üritus oli igati edukas, ja SUUR tänu kõikidele osalejatele ja treeneritele!

AITÄH Mikael Hakomaa, Aleksander Ledvanov, Natalja Abramova, Maru Männasalu, Ruben Tikerperi, Ragnar Sepp (suured tänud Ragnarile ka pallikahuri kasutuse eest!), Sten Muinast, Sven Muinast, Madis Jääger, Mari LIis Jääger, Helen Rei, Denis Juganson, Indrek Kaiv, Alo Martin, Helina-Külliki Kolkanen, Anto Liivat, Kirsika Joon, Mia Sakarias, Eveli Mäepalu, Gerd Laub, Pille Laub, Raigo Laitamm, Jaanus Vapper, Koit Variksoo, Raigo Laitamm, Ago Tiiman. Treenerina abistas Andreas Leiman.

Toredaid jõule ja aastavahetust, SK MTÜ DRIVE

Artiklile on üks kommentaar:

  1. Right away I am ready to do my breakfast, after having my breakfast coming over again to read additional news.

Kommenteeri: